Florarie Brasov

O poveste cu oameni si flori

De ce Floraria LaRa Brașov ? Pentru că Laura și Ramona, fondatoarele acestui proiect, au hotărât să îi bucure pe cei din jur cu buchete și aranjamente florale unice, deosebite și îndrăznețe . Intotdeauna ne-am intrebat cine se bucura mai mult, cel care oferă sau cel care primește?

Noi ne bucurăm că suntem parte dintr-o emoție și creativitatea noastră este pusă zi de zi la încercare . Cel care oferă se bucură de emoția pe care anticipează că o va produce cu ajutorul unui buchet de flori. Cel care primește răspândește surprinderea și emoția pe care noi, floriștii, știm să o construim prin creații florale parfumate.

Un buchet de flori este un mesaj personal. Tocmai de aceea, nici un buchet de flori nu seamănă cu altul.

Florarie online Brasov

Comandă flori online! Oferă flori! Oferă flori fără nici un motiv, fără nici o ocazie și vei aduce zâmbete pe buze și soare în suflet. Suntem acea „florărie Brasov” care realizează buchete de flori sau aranjamente florale care depășesc așteptările , care creează emoții și spun povești înmiresmate.

Realizăm buchete și aranjamente din flori și le livrăm oriunde în Brașov . Livrăm flori și ducem mesajul tău de apreciere  acolo unde îți dorești .

Comandă flori online, direct pe site sau telefonic. Florăria Lara Brașov te întâmpină cu o varietate de aranjamente și buchete florale din care poti alege sau te poate surprinde cu aranjamente inedite.

Aranjamente florale pentru nunta si ocazii speciale

Iubim evenimentele si rolul pe care florile il joaca la nunti, botezuri sau alte evenimente speciale, inclusiv cele din zona corporate. Tocmai de aceea am pregatit pentru viitoarele mirese din Brasov pachete de nunta cu aranjamente florale de calitate superioara.

Realizăm din flori proaspete, buchete de mireasa și aranjamente speciale care să fie in ton cu tema evenimentului. Oferim consultanță și ne susținem clientele în alegerea buchetului de mireasa perfect cât și a celorlate buchete și aranjamente care vor da culoare evenimentului.

Stilul tău, buchetul tău . Floriștii noștri vor realiza pentru tine buchete și aranjamente spectaculoase, exact așa cum îți dorești. Suntem o florărie din Brașov care oferă soluții creative în organizarea evenimentului și care dezvoltă un concept de styling floral adaptat tematicii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.